preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
O školi

„Škola bi trebala biti

najbolja zabava u gradu“

                        Peter Kline

 Ove  godine našu školu polazi  653 učenika u 39 razrednih odjela, 23 odjela u razrednoj nastavi i 16 u predmetnoj nastavi. 

Nastava se provodi u matičnoj školi u Pakracu u jednoj smjeni i 3 područne škole . U PŠ Prekopakra učenici polaze nastavu u čistim razrednim odjelima, a nastava se odvija u dvije smjene. U PŠ Donja Obrijež nastava je organizirana za dva čista razredna odjela i jedan kombinirani odjel drugog i četvrtog razreda. U PŠ Badljevina uz dva čista razredna odjela postoji i jedan kombinirani odjel trećeg i četvrtog razreda.

O učenicima i školskom okruženju brine 79 djelatnika: 23 učitelja razredne nastave, 33 učitelja predmetne nastave, defektologinja, psihologinja, pedagoginja, knjižničarka, tajnica, računovotkinja, 18 djelatnika tehničke službe te ravnateljica. Svi zajedno brinu, ne samo o ljepoti školskog prostora, već i o ljepoti ozračja koje vlada u školi. Zahvaljujući njihovoj marljivosti, entuzijazmu  i predanosti naša škola je škola u kojoj je zadovoljstvo boraviti.

Zajedno sa svojim kreativnim i angažiranim učiteljicama i učiteljima učenici sudjeluju u mnogim aktivnostima i projektima koji obogaćuju nastavu, učenike i učitelje te školsku svakodnevicu čine zanimljivijom. U školi se provode i mnogi preventivni programi kojima učenici jačaju svoje emocionalne i socijalne vještine.

Svake školske godine učenici sudjeluju na svim natjecanjima  znanja i sposobnosti koje organizira Agencija za odgoj i obrazovanje te ostvaruju i iznimnu uspješnost .

Škola je dio našega grada i dio šire zajednice te je širom otvorila vrata suradnje s ostalim ustanovama u gradu i tako stvorila mnoga partnerstva. Svojim programima i aktivnostima nastojimo oplemeniti  i obogatiti  život zajednice u kojoj djelujemo.

Najvažniji nam je cilj da s radošću ulazimo u našu školu, ali i odlazimo zadovoljni nakon kvalitetnog rada. Cilj nam je da naša škola bude škola koju svi volimo, škola u kojoj nema neuspjeha, koju će svako dijete napustiti s prepoznatim i razvijenim sposobnostima, vještinama i talentima koji će im omogućiti uspješan nastavak školovanja.

Škola je mjesto učenja, ali i mjesto druženja i zabave, mjesto na kojem može biti lijepo, ugodno, veselo i zabavno. Svi učenici i djelatnici djeluju kao tim te nastojimo da doista tako i bude.

 

Ravnateljica:

mr. Sanja Delač

Kontakti


Raspored zvona


Oglasna ploča

Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Koliko je sati?


Dabar


STEM


Korisni linkovi
LINO VIŠEBOJAC
 • LINO

Dnevni tisak

Za roditelje i učenike

Časopisi
 • BUG
 • Drvo znanja

UčilicaTražilicaBrojač posjeta
Ispis statistike od 31. 1. 2014.

Ukupno: 162979
Ovaj mjesec: 3114
Ovaj tjedan: 498
Danas: 263
preskoči na navigaciju