preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

 

O školi

„Škola bi trebala biti

najbolja zabava u gradu“

                        Peter Kline

 

 Ove  godine našu školu polazi  609 učenika u 38 razrednih odjela, 22 odjela u razrednoj nastavi i 17 u predmetnoj nastavi. I ove školske godine organizirana je cjelodnevna nastava u  jednom razrednom odjelu  produženog boravka za učenike prvog i drugog razreda.

Nastava se provodi u matičnoj školi u Pakracu u jednoj smjeni i 3 područne škole . U matičnoj i područnim školama nastava se odvija u jednoj smjeni. U PŠ Donja Obrijež nastava je organizirana za dva kombinirana razredna odjela 1. i 2. i 3.i 4.razreda . U PŠ Badljevina uz dva čista razredna odjela postoji i jedan kombinirani odjel trećeg i četvrtog razreda.

O učenicima i školskom okruženju brine 81 djelatnik: 23 učitelja razredne nastave, 33 učitelja predmetne nastave, defektologinja, psihologinja, pedagoginja, knjižničarka, tajnica, računovotkinja, 18 djelatnika tehničke službe te ravnateljica. Svi zajedno brinu, ne samo o ljepoti školskog prostora, već i o ljepoti ozračja koje vlada u školi. Iz godine u godinu nastojimo poboljšavati izgled i opremljenost škole tako da bude ugodno mjesto rada u koje se s radošću dolazi.

Ativno učenje, stvaranje okružja u kojem se učenici susreću s prirodom, njegovanje rada rukama, osluškivanje učeničkih potreba i interesa, briga o učenicima koji mogu i žele više, naši su prioriteti. To ostvarujemo integriranom nastavom, razrednim projektima  i dva velika školska projekta Školski vrt i Dječje poduzetništvo sa Sajmom dječjeg poduzetništva. Učenicima koji mogu i žele više nudimo obogaćeni program aktivnosti kojima potičemo njihove talente, vještine i interese u bavljenju različitim aktivnostima.

Provedbom Erasmus + projekta Učimo, stvaramo, napredujemo i suradnjom sa školom u Pragu jačamo i europsku dimenziju naše škole  tragajući i pronalazeći suvremene i današnjim učenicima primjenjive načine rada. Ove godine partneri smo u europskoim projektima Pokrenimo solidarnost te Erasmus projektima Postani matematički šampion i Otvorimo učionice u kojima surađujemo sa školama iz Španjolske, Italije, Grčke, Rumunjske.

Svake školske godine učenici sudjeluju na svim natjecanjima  znanja i sposobnosti koje organizira Agencija za odgoj i obrazovanje te ostvaruju i iznimnu uspješnost .

Škola je dio našega grada i dio šire zajednice te je širom otvorila vrata suradnje s ostalim ustanovama u gradu i tako stvorila mnoga partnerstva. Svojim programima i aktivnostima nastojimo oplemeniti  i obogatiti  život zajednice u kojoj djelujemo. 

 Cilj nam je da naša škola bude škola koju svi volimo, škola u kojoj nema neuspjeha, koju će svako dijete napustiti s prepoznatim i razvijenim sposobnostima, vještinama i talentima koji će im omogućiti uspješan nastavak školovanja.

 Svojim radom, entuzijazmom i ljubavlju nastojimo stvarati  školu kao mjesto učenja, druženja i zabave.

 

Ravnateljica:

mr. Sanja Delač
Tražilica
e-Dnevnik


Kontakti


Raspored zvona


Korisni linkovi

 

web stranica školskog logopeda

Mitten Speech Therapy - Grand Rapids Speech Therapy & Early Intervention


micro:bit


Dabar


Kalendar
« Prosinac 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 11. 2019.

Ukupno: 365504
Ovaj mjesec: 594
Ovaj tjedan: 1955
Danas: 5
preskoči na navigaciju